Conveioare cu bandă

Proiectate și produse în România.

Self Trust România oferă conveioare cu bandă, conveioare cu bandă din PVC, conveioare cu bandă modulară, conveioare cu bandă din poliuretan, conveioare cu bandă easy cleaning, conveioare cu racleti, conveioare cu lanț de plastic, montate pe diferite stucturi, pentru transportul produselor în plan orizontal, înclinat, curb sau spiralat.

 

Conveioarele cu bandă sunt utilizate pentru a transporta produse relativ mici și ușoare și sunt cele mai liniștite echipamente de transport.

Aceste transportoare pot fi cu bandă dreaptă sau concavă pentru a crește randamentul produselor cu volume mici. Aplicația lor cea mai comună este în industria alimentară.

Transportoarele cu bandă din PVC sunt identificate prin caracteristici precum rezistență ridicată, rezistența la tăiere și alungire scăzută.

Conveioarele au o structură simplă, întreținere ușoară și sunt ușor de utilizat. Ele pot fi utilizate singure sau în combinație cu alte transportoare, iar dimensiunile pot fi customizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Conveioarele cu bandă din poliuretan au o structură care oferă proprietăți pe care alte tipuri de polimeri nu le poate oferi. Aceste proprietăți cheie includ: rezistența ridicată la uzură și abraziune; sunt foarte flexibil la temperaturi scăzute; au rezistență ridicată la uleiuri, grăsimi vegetale, animale, uleiuri minerale; rezistența la impacturi și tăieri (mai bine decât benzile PVC).

Transportoarele cu bandă de poliuretan se folosesc în industria alimentară, industria băuturilor și industria farmaceutică.

Sistemele de transportoare cu lanț din plastic oferite de Self Trust România sunt sanitare, durabile, silențioase și sigure. Aceste sisteme sunt ușor de întreținut, de modificat și pot fi personalizate pentru a vă oferi exact sistemul de care aveți nevoie.

Designul unic al conveioarelor cu lanț din plastic pot realiza curburi atât orizontale cât și verticale în cadrul unei unități transportoare. Aceste sisteme de transport sunt utilizate pe scară largă în producția de alimente, ambalaje, produse farmaceutice și fabricație.

 

Inginerii noștri de la Self Trust pot adapta orice produs din gama noastră și pot cerceta și propune soluții inovatoare pentru aplicațiile dumneavoastră. Putem simula în detaliu toate componentele și analizăm în detaliu fiecare proces de transport, transfer, oferind o analiză completă pentru un conveior sau un sistem complex de conveioare.

Pentru mai multe tipuri de conveioare, vă rugăm să ne contactați sau să accesați conveioare simple / proiecte conexe.

This Rolex Replica Watches model includes a scratch-resistant mineral crystal as well as an elegant black dial with a date window in the 3 o’clock position. You will observe its arrow mind formed hands which appear to become a very effective merge from the omega replica watches Broad Arrow and also the very distinctive Aqua Terra hands. Also, the markers and hands are luminescent permitting you to definitely easily tell time even at nighttime. The unidirectional rotating divers’ bezel is installed on a 42 mm stainless steel case on the black leather band with orange stiches.

Galerie imagini


Noutati:

 Self Trust
www.selftrust.ro
 Curele si lanturi
www.curelesilanturi.ro
 Benzi PVC
www.benzipvc.ro

 
 
Date contact:
0232 276 596
SC SELF TRUST SRL
Sediu principal si fabrica: Iasi, Str Bucium nr. 34
office@selftrust.ro, marketing@selftrust.ro
Birou vanzari:
Bucuresti, Str. Popa Stoica Farcas 96, Sector 3
021 332 34 05
office2@selftrust.ro
Website by WebStreet